Események
Nincs aktuális esemény.
Információk az egyetemi beruházásokról - 21. hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

Az egyetemi kampusz területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

A nyár folyamán befejeződött az egyetem szervezeti egységeinek átköltözése az új épületekbe az új bútorzat beépítésével együtt. Az informatikai hálózatbővítés 2011. szeptember hónap folyamán kerül beüzemelésre, az INNO-Share épület könyvtárában kialakított számítógépes terekkel együtt.

Az Egyetemi Könyvtár korábbi helyén, az Igazgatási épület földszintjén befejeződtek az átalakítási munkálatok. Ide költözött a Tanulmányi Osztály és új, korszerű körülmények között fogadja a hallgatókat szeptember 1-től.

Az Új-Tudástér épületben folytatódott a Médiaközpont kiépítése és mindkét új épületben az informatikai fejlesztés megvalósítása is megkezdődik 2011. július közepétől. A munkák várható befejezése 2011. szeptember vége.

Folyamatban van a beléptetető kártya rendszer és kapocsoldó eszközeire kiírt közbeszerzés. A rendszer üzemeltetésének indítása, próbaüzeme 2011. október végén kezdődik parkolórendszer beüzemelésével együtt.

Az egyetem épületeiben is befejeződtek a nyári felújítások, melyek épületszerkezeti, gépészeti és villamos felújítást jelentettek elsősorban a Tanulmányi épületben. Az beruházásban megújult az Igazgatási épületben a lift is.

Az egyetemi kampus területén működő Széchenyi Étteremben  szeptember folyamán bérlőváltás és felújítás valósul meg. Az étterem felújított környezetben várhatóan 2011. október elején kezdi meg működését.

Városi beruházásként megkezdődött illetve folytatódik a Hédervári út–Rónay Jácint utca–Szövetség utca csomópontjában létesítendő körforgalom kialakítása. Az erre közlekedőktől fokozott figyelmet kérünk!

Amennyiben bármilyen rendellenességet, indokolatlan kellemetlenséget tapasztalnak, vagy kérdésük van a beruházással kapcsolatban, azt osszák meg velünk a címen!

Lipi László                                                                      Dr. Kardos Károly
projektvezető                                                                    rektorhelyettes