Események
Nincs aktuális esemény.
Információk az egyetemi beruházásokról - 20. hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

Az egyetemi kampusz területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

A nyár folyamán tovább zajlik az egyetem szervezeti egységeinek átköltözése az új épületekbe, a bútorok beépítése és az informatikai hálózat kialakítása. Június közepén megérkeztek az INNO-Share épület szervertermébe a TIOP infrastruktúra-fejlesztési projekt keretében vásárolt szuperszámítógépek. A laborépületben kialakításra került a hidegteszt laboratórium, valamint beüzemelésre került a DMLS (lézeres szinterező, fémfelrakó) berendezés.

Az Egyetemi Könyvtár korábbi helyén, az igazgatási épület első emeletén befejeződtek az átalakítási munkálatok. Ide költöztek a Rektori Hivatal és a Stratégiai és Fejlesztési Igazgatóság azon irodái, amelyek korábban a harmadik emeleten működtek, valamint a Belső ellenőrzés irodája. A harmadik emeleten a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar és az Idegennyelvi Oktatási Központ irodái kerülnek kialakításra.

Az Új-Tudástér épületben megkezdődött a Digitális Médiaközpont kialakítása és a kapcsolódó berendezések beszerzése, valamint mindkét új épületben megkezdődtek az informatikai fejlesztések, amelyek várhatóan 2011. szeptember végéig készülnek el.

Július elején az egyetem további épületeiben is megkezdődtek a nyári épületszerkezeti, gépészeti és villamossági felújítások.

Folyamatosan halad előre a Tanulmányi Osztály új helyének kialakítása az Igazgatási épület földszintjén.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az új helyszínen működő szervezeti egységek jelenleg korlátozott szolgáltatási körrel üzemelnek, valamennyi funkció várhatóan 2011. szeptemberétől lesz elérhető.

Városi beruházásként megkezdődött a Hédervári út–Rónay Jácint utca–Szövetség utca csomópontjában létesítendő körforgalom kialakítása. Az erre közlekedőktől fokozott figyelmet kérünk!

Amennyiben bármilyen rendellenességet, indokolatlan kellemetlenséget tapasztalnak, vagy kérdésük van a beruházással kapcsolatban, azt osszák meg velünk a címen!

Lipi László, projektvezető                            Dr. Kardos Károly, beruházási rektorhelyettes