Események
Nincs aktuális esemény.
Új helyen várja olvasóit március 1-től az egyetemi könyvtár PDF Nyomtatás E-mail

Információk az egyetemi beruházásokról – 18. hírlevél

A 2011. január 26-án tartott ünnepélyes műszaki átadáson a kivitelező konzorcium képviselője átadta az Új-Tudástér és INNO-Share épületeket egyetemünk rektorának. Ezzel a szimbolikus lépéssel az infrastrukturális beruházás építkezési szakasza lezárult.

Jelenleg folyamatban van a bútorok és egyéb berendezések beszerzése és beépítése, valamint az informatikai hálózat kialakítása. Megkezdődött és a következő hónapokban folyamatosan zajlik a szervezeti egységek átköltözése. A két új épület várhatóan 2011. szeptemberétől fog teljes funkcióval üzemelni.

Az egyik legjelentősebb, valamennyi egyetemi polgárt érintő költözés véget ért, így az INNO-Share épületben található megújult Egyetemi Könyvtár 2011. március 1-jén korlátozott szolgáltatási körrel megnyitja kapuit. Dr. Szekeres Tamás rektor február 28-án, hétfőn 15.30-kor nyilvános keretek között köszönti a könyvtár munkatársait és leendő látogatóit az INNO-Share épület központi terében.

2011. február 21-től már fogadja – egyelőre ugyancsak korlátozott funkciókkal – a jelenlegi és végzett hallgatókat az Új-Tudástér I. emeletén található Alumni, Karrier és Információs Központ.

Várhatóan 2011. márciusában kerül átadásra a volt Nagymotor Próbaterem átalakítása után az AUDI Belsőégésű Motorok Tanszék motorvizsgáló laboratóriuma. Jelenleg az épületben a próbaüzem zajlik, a környezetében külső tereprendezési és közműépítési munkák folynak. Fokozott figyelmet kérünk a laboratórium és a távközlési épület közötti út használatánál, 2011. március elejéig az út lezárásra is kerül!

Az egyetemi kampusz északi részén január végén megkezdődött a MOBILIS Agóra Centrum építése Győr városának beruházásában. Az ott közlekedők részéről, valamint a Városi-Egyetemi Csarnok mögötti parkolók használata során fokozott figyelmet kérünk.

Tájékoztatásul közöljük, hogy az új épületek bejáratait és a közvetlenül mellettük található üvegfelületeket letakarni, rájuk plakátot kihelyezni tilos. Bármilyen tájékoztató plakát, tábla, felirat kihelyezése kizárólag Szilasi Péter Tamás stratégiai és fejlesztési igazgató ( ) engedélyével történhet. Az épületekben kihelyezésre kerültek a dohányzóhelyeket jelölő és a dohányzást tiltó táblák. Kérjük, szíveskedjenek ügyelni a szabályozás betartására!

Továbbra is lehetőséget nyújtunk az Új-Tudástér és INNO-Share épületek szakmai tájékoztatással egybekötött bejárására, amelyre itt lehet jelentkezni. A turnusok kéthetente csütörtökönként 10 órakor indulnak, legalább 5 fő regisztrációja esetén. Egy alkalommal legfeljebb 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni. A következő időpont: 2011. március 3.

Ezúton köszönjük a fejlesztések minden fázisára kiterjedő eddigi türelmüket, s kérjük további együttműködésüket! A beruházás jelentősebb mozzanatairól továbbra is folyamatos tájékoztatást adunk.

Amennyiben bármilyen rendellenességet, indokolatlan kellemetlenséget tapasztalnak, vagy kérdésük van a beruházással kapcsolatban, azt osszák meg velünk a címen!

Lipi László, projektvezető                     Dr. Kardos Károly, beruházási rektorhelyettes