Események
Nincs aktuális esemény.
Információk az egyetemi beruházásokról (17.) PDF Nyomtatás E-mail

Az Egyetemi campus területén megvalósuló pályázati forrásokból, illetve saját erőből zajló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

Az Új-Tudástér és INNO-Share épületen a befejeződtek az építési  feladatok, az épültek átvétele megkezdődött. Az épületekben a belső munkálatok folytatódnak: a mobil bútorok beépítése, stúdió kialakítása, informatikai és K+F eszközök beszerzése és beüzemelése.  (TIOP131 projekt)

A Parkolóépületek (Igazgatási épület déli oldalán és Laboratórium épülete mögött) teljes kapacitással üzemelnek. Az épületen állandó videokamerás megfigyelőrendszer működik. (Egyetemi sajáterős beruházás)

A laboratóriumi épületben a volt Nagymotor próbaterem átalakítása a befejezéséhez közeledik, a belső gépészeti és kapcsolódó berendezések próbaüzeme folyik. Az épület kiépítésének második fázisa is megkezdődött a tervezéssel. (Audi Motor Hungaria Kft - Győr Várossal közös beruházás)

A Hallgatói Oktató Klub (BRIDGE) területén az új épületszárny kiépítése gyakorlatilag megtörtént, a használatbavételi eljárás van folyamatban. (TAMOP411A projekt)

2010. december 15-től az alábbi változásokra lehet számítani:

Az egyetem munkatársai és hallgatói forgalom korlátozás nélkül használhatják parkolásra az Parkoló épületeket. Ezúton is felhívjuk a figyelmet a parkolóházak területén a forgalmi rend betartására, a jelzőtáblák és útburkolati jelek szerinti parkolásra!

Az egyetemi campus teljes területén a gyalogos forgalom a végleges útvonalán használható. Új-Tudástér és Inno-Share épület előtti sétány teljes hosszában és az Új Tudástér épület főbejárata 2010. december 15-től használható lesz.

Az egyetemi utak korlátozás nélkül használhatóak, kivéve a Nagymotor próbaterem munkaterületénél, ahol a Laboratórium és a Távközlési épület közötti út továbbra is lezárt munkaterület.

Új-Tudástér épület alatti parkolóban megkezdődik a kártyás beléptető rendszerű parkolás tesztelése. A többi kártyás beléptető rendszerrel kiépített parkoló területen és a parkoló épületekben várhatóan 2011. évben kerülnek üzembe helyezésre a beléptető kapuk, melyről külön tájékoztatást és ismertetőt jelentetünk meg.

Az utak és a parkolóterületek használatánál továbbra is fokozott figyelmet kérünk, a közúti szabályokat és forgalmi rendet szíveskedjenek betartani!

Kérjük ne parkoljanak járműveikkel a nem burkolt és füves területeken, valamint a táblával tiltott útpályán! Védjük együttesen egyetemünk környezetét!

Amennyiben a beruházások során bármilyen rendellenességet, indokolatlan kellemetlenséget tapasztalnak, vagy kérdésük lenne a beruházással kapcsolatban, azt osszák meg velünk a

Lipi László, projektvezető                     Dr. Kardos Károly, beruházási rektorhelyettes