Események
Nincs aktuális esemény.
SZÉPÜLET - szeptember 10-ig lehet nevezni a fotópályázatra! PDF Nyomtatás E-mail

A kampusz és környezete látványos megújulását megörökítő versenyre egy-egy saját készítésű, legfeljebb tíz képet tartalmazó fotósorozattal lehet pályázni, amely az egyetem által az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programjának 1.3.1 konstrukciója keretében elnyert pályázati támogatásból épülő Új-Tudástér és INNO-Share épületek, a kétszintes parkolólemez, illetve a város saját költségvetéséből finanszírozott új Duna-híd építési folyamatát, az építés izgalmas és érdekes pillanatait, vagy az építmény szerkezetét mutatja be.

A képeket digitálisan, minimum 5 megapixeles felbontású JPG fájlok formájában, jeligés zárt borítékban, CD-n lehet benyújtani 2010. szeptember 10-ig a Szerkezetépítési Tanszék titkárságára. A CD korongján szintén fel kell tüntetni a jeligét, s egy másik, ugyancsak jeligés zárt borítékban kérjük a személyes adatok megadását! A képek beküldésével az alkotó lemond szerzői jogairól – a felvételeket a pályázat kiírója szabadon felhasználhatja.

I. díj: 150.000.- Ft
II. díj: 90.000.- Ft
III. díj: 60.000.- Ft

A legjobb egyedi kép külön díjazásban részesül (a három egyetemi építményre, illetve a Duna-hídra beküldött pályaművek külön kerülnek értékelésre és díjazásra).

A bíráló bizottság tagjai:
- Németh Zoltán, Győr alpolgármestere
- Dr. Kardos Károly, a SZE-Győr rektorhelyettese
- Dr. Koppány Attila, a SZE-Győr Építészeti Tanszékének professzora
- Dr. Scharle Péter, a SZE-Győr Szerkezetépítési Tanszékének professzora
- Dr. Alexay Zoltán, tanár, fotóművész

Az eredményhirdetésre október végén kerül sor.

Image