Események
Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
Bemutatták az egyetemi médiaközpontot PDF Nyomtatás E-mail

Jelentős sajtóérdeklődés kísérte a Széchenyi István Egyetemen kialakított, átadás előtt álló Digitális Médiaközpont közelmúltban tartott interaktív bemutatóját.

Tovább...
 
Akadémiai nap a győri egyetemen PDF Nyomtatás E-mail

Az Akadémiai napon adták át a Széchenyi István Egyetem nemrégiben elkészült fejlesztéseit: a közösséget összehozó új tudásteret és a hangulatos tudásplázát. A beruházás nemcsak az egyetem, hanem a város életében is nagy mérföldkőnek számít.

Tovább...
 
Két új oktatási épülettel bővült a győri egyetem PDF Nyomtatás E-mail

Két új oktatási épülettel bővült a Széchenyi István Egyetem. Az ünnepélyes műszaki átadást szerda délután tartották. Az épületek jelképes kulcsát Persztegi Imre, a kivitelező cég vezérigazgatója adta át dr. Szekeres Tamásnak, az Egyetem rektorának. A két létesítmény pontosan a határidőre, másfél év alatt készült el.

Tovább...
 
Új-Tudástér és INNO-Share a járműipar szolgálatában PDF Nyomtatás E-mail

Az AutoPro cikke itt olvasható.

 
Műszaki átadás PDF Nyomtatás E-mail

Szerdán tartották a Széchenyi István Egyetem két új oktatási épületének, az Új-Tudástér Oktatási és Közösségi Térnek valamint az INNO-Share Regionális Tudástranszfer Központnak az ünnepélyes műszaki átadását. Amit arról már többször beszámoltunk, az intézmény közel hétmilliárd forintot nyert európai uniós pályázaton a fejlesztéshez. A beruházással olyan tudásközpont jön létre, amely szervesen kapcsolódik a régió gazdaságához és az egyik legkorszerűbb hazai felsőoktatási intézménnyé teszi a győri campust.

Tovább...