Események
Nincs aktuális esemény.
Hírek
Újra lehet jelentkezni épület-bejárásra PDF Nyomtatás E-mail

Bár az Új-Tudástér és INNO-Share falai már állnak, s folyamatban van az új épületek műszaki átadása, a beruházás második szakasza - a belső kialakítás, a bútorozás, az informatikai és egyéb irodai rendszerek kiépítése, az eszközök beszerelése - most vette csak kezdetét. Az egyetem két új épülete teljes funkciójában várhatóan 2011 szeptemberétől lesz használható.

Az érdeklődők számára csütörtökönként 10 órai kezdettel újra lehetőséget biztosítunk az Új-Tudástér és INNO Share épületek szakmai tájékoztatással egybekötött megtekintésére.

Az építkezés, illetve a műszaki átadás körülményeire való tekintettel alkalmanként legfeljebb 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A bejárásra ITT lehet jelentkezni.

 
Információk az egyetemi beruházásokról (15.) PDF Nyomtatás E-mail

Az Egyetemi campus területén megvalósuló pályázati forrásokból, illetve saját erőből zajló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

* Az Új-Tudástér épületen és INNO-Share épületen a befejező munkálatok folynak. A parképítési és külső zöldterületi munkálatokat folytatja a kivitelező.  (TIOP131 projekt)

* A déli Parkolóház (Igazgatási épület déli oldalán) teljes kapacitásával üzemel. Az épületen állandó videokamerás megfigyelőrendszer működik. (Egyetemi sajáterős beruházás)
* Az északi Parkolóháznál (Laboratórium épülete mögött): az épület és közlekedési utak átadás átvétele megkezdődött. (Egyetemi sajáterős beruházás)
* A laboratóriumi épületben a volt Nagymotor próbaterem átalakítása megkezdődött, az épületszerkezeti munkálatok folynak. (Egyetem – Audi Motor Hungaria Kft - Győr Város közös finanszírozás)
* A Hallgatói Oktató Klub (BRIDGE) területén az új épületszárny átalakításnál előkészítési munkálatai folynak, az épületben a konyha átalakítása megtörtént. (TAMOP411A projekt)

Tovább...
 
SZÉPÜLET - szeptember 10-ig lehet nevezni a fotópályázatra! PDF Nyomtatás E-mail

A kampusz és környezete látványos megújulását megörökítő versenyre egy-egy saját készítésű, legfeljebb tíz képet tartalmazó fotósorozattal lehet pályázni, amely az egyetem által az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programjának 1.3.1 konstrukciója keretében elnyert pályázati támogatásból épülő Új-Tudástér és INNO-Share épületek, a kétszintes parkolólemez, illetve a város saját költségvetéséből finanszírozott új Duna-híd építési folyamatát, az építés izgalmas és érdekes pillanatait, vagy az építmény szerkezetét mutatja be.

Tovább...
 
Információk az egyetemi beruházásokról (14.) PDF Nyomtatás E-mail

Az Egyetemi campus területén megvalósuló pályázati forrásokból, illetve saját erőből zajló beruházásokról az alábbi rövid  tájékoztatást adjuk:

- Az Új-Tudástér épületen és  Inno-Share épületen a belső burkolási, építészeti, gépészeti szerkezetek építési feladatai a befejezés előtt állnak, megkezdődött a zöldtető kialakítása. A gyalogos forgalmi utakon a campus területén a befejező munkálatok folynak. A parképítési és külső zöldterületi munkálatokat is megkezdte a kivitelező. (TIOP131 projekt)

- A déli Parkolóház (Igazgatási épület déli oldalán) teljes kapacitásával üzemel. Az épületen állandó videokamerás megfigyelőrendszer működik. (Egyetemi sajáterős beruházás)

Tovább...
 
Információk az egyetemi beruházásokról (13.) PDF Nyomtatás E-mail

Az Egyetemi campus területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

•    Az Új-Tudástér épületen és  Inno-Share épületen a belső burkolási, építészeti, gépészeti szerkezetek kiépítése folyik. Megkezdődtek épületen kivüli sétány, a rámpák, az utak és parkrendezési munkálatok.
•    A déli Parkolóház (Igazgatási épület déli oldalán) teljes kapacitásával üzemel. Az épületen állandó videokamerás megfigyelőrendszer működik.  
•    Az északi Parkolóháznál (Laboratórium épülete mögött) az épület szerkezetépítése befejeződött. A burkolási, közműépítési munkálatok folynak.
•    A Laboratóriumi épületben a volt Nagymotor próbaterem átalakítása megkezdődött, az előkészítő munkálatok folynak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 10 (16 - 16)