Események
Nincs aktuális esemény.
Hírek
Információk az egyetemi beruházásokról - 21. hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

Az egyetemi kampusz területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

A nyár folyamán befejeződött az egyetem szervezeti egységeinek átköltözése az új épületekbe az új bútorzat beépítésével együtt. Az informatikai hálózatbővítés 2011. szeptember hónap folyamán kerül beüzemelésre, az INNO-Share épület könyvtárában kialakított számítógépes terekkel együtt.

Tovább...
 
Információk az egyetemi beruházásokról - 20. hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

Az egyetemi kampusz területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

A nyár folyamán tovább zajlik az egyetem szervezeti egységeinek átköltözése az új épületekbe, a bútorok beépítése és az informatikai hálózat kialakítása. Június közepén megérkeztek az INNO-Share épület szervertermébe a TIOP infrastruktúra-fejlesztési projekt keretében vásárolt szuperszámítógépek. A laborépületben kialakításra került a hidegteszt laboratórium, valamint beüzemelésre került a DMLS (lézeres szinterező, fémfelrakó) berendezés.

Tovább...
 
Átadták az új oktató- és kutatólaborokat PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program részeként megvalósuló, 1,3 milliárd forintos nagyságrendű kutatás-fejlesztési (K+F) eszközbeszerzési és laborfejlesztési program célja, hogy az intézmény magas szinten ki tudja szolgálni a régióban működő, elsősorban a járműipar és a közlekedési rendszerek területén tevékenykedő kis- és középvállalatok K+F igényeit, a csúcstechnológia biztosítása mellett a mérési eredmények nemzetközi akkreditációját is lehetővé téve. Alapvető cél továbbá a hallgatók professzionális, gyakorlatorientált felkészítése, hozzásegítve őket az ipari környezetben azonnal alkalmazható tudás megszerzésére.

Tovább...
 
Szervezeti költözések, új funkciók PDF Nyomtatás E-mail

Információk az egyetemi beruházásokról - 19. hírlevél

Az egyetemi kampusz területén megvalósuló beruházásokról az alábbi rövid tájékoztatást adjuk:

Folyamatosan zajlik az egyetem szervezeti egységeinek átköltözése az új épületekbe, a bútorok beépítése és az informatikai hálózat kialakítása. Immár az Új-Tudástérben érhető el a hallgatói szolgáltatásokat nyújtó Alumni, Karrier és Információs Központ (AKIK), az Anyagismereti és Járműgyártási Tanszék kezelésében lévő Gyártásautomatika, illetve Pneumatika-mechatronika laboratórium, valamint az Automatizálási Tanszék Robot-tervezési laborja. Az INNO-Share épületben megnyitott az Egyetemi Könyvtár és új, tágas helyet kapott az Egyetemi Informatikai Központ. Megkezdődött a Tanulmányi Osztály új helyének kialakítása az Igazgatási épület földszintjén. Felhívjuk a figyelmet, hogy az új helyszínen működő szervezeti egységek jelenleg korlátozott szolgáltatási körrel üzemelnek, valamennyi funkció várhatóan 2011. szeptemberétől lesz elérhető.

Tovább...
 
Új helyen várja olvasóit március 1-től az egyetemi könyvtár PDF Nyomtatás E-mail

Információk az egyetemi beruházásokról – 18. hírlevél

A 2011. január 26-án tartott ünnepélyes műszaki átadáson a kivitelező konzorcium képviselője átadta az Új-Tudástér és INNO-Share épületeket egyetemünk rektorának. Ezzel a szimbolikus lépéssel az infrastrukturális beruházás építkezési szakasza lezárult.

Jelenleg folyamatban van a bútorok és egyéb berendezések beszerzése és beépítése, valamint az informatikai hálózat kialakítása. Megkezdődött és a következő hónapokban folyamatosan zajlik a szervezeti egységek átköltözése. A két új épület várhatóan 2011. szeptemberétől fog teljes funkcióval üzemelni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 16)